Cu ce te putem ajuta?

Filtrare dupa

Marca

Marca

CakeMasters

Rasfoieste colectia noastra de

DUIURI

duiuri.jpg

Sirop de glucoza / porumb

Sirop de glucoza  ingredient cu proprietati specifice care completeaza utilizarea zaharului in patiserii, cofetarii si bucatarii deopotriva. Are gust dulce, caracteristic, dar are o putere de indulcire mai mica decat zaharoza (zaharul obisnuit).

Sirop de glucoza: este un zahar obtinut cel mai adesea din amidon de porumb. Siropul de glucoza are gust dulce, caracteristic, dar are o putere de indulcire mai mica decat zaharoza (zaharul obisnuit). Este un lichid vascos, clar, translucid, usor de amestecat cu alte ingrediente din sosuri, creme, inghetata, bauturi si alte alimente lichide sau semi-lichide.

Utilizari:

Sirop de glucoza este un ingredient culinar special, cu proprietati foarte specifice care completeaza utilizarea zaharului alb in patiserii, cofetarii si bucatarii deopotriva.

Folosirea siropului de glucoza ofera textura, volum, gust, luciu, stabilitate imbunatatita si un termen de valabilitate mai lung pentru produsele la care este adaugat.

– In produsele de cofetarie, siropul de glucoza permite echilibrarea si controlul precis al vascozitatii acestora, pastreaza prajiturile moi dar le confera sau textura mai bogata. Se foloseste la fabricarea fondantului, a cremelor, a glazurilor, a siropurilor pentru confierea fructelor. La prepararea conservelor si a bauturilor din fructe.

– Impiedica cristalizarea zaharului in dulciuri si gemuri, in inghetate, imbunatateste textura, dar impiedica si cristalizarea apei.

– Siropul de glucoza este un element cheie in producerea bauturilor racoritoar, a bauturilor pentru sportivi si chiar a sosurilor si gemurilor.

– Folosit la producerea biscuitilor, siropul de glucoza impiedica uscarea acestora.

Sirop de glucoza / porumb

Subcategorii

Sunt 9 produse.

Se afiseaza 1-9 din 9 produs(e)

Filtre active