Cu ce te putem ajuta?

Filtrare dupa

Marca

Marca

Categorii

Categorii

Vegetarian

Vegetarian

Vegan

Vegan

Gluten

Gluten

Oua

Oua

Nuci sau alune

Nuci sau alune

Lapte

Lapte

Soya

Soya

CakeMasters

Rasfoieste colectia noastra de

DUIURI

duiuri.jpg

Blog Archive

Categorie

Categorii

Subcategorii

  • Pasta de zahar
    <p></p> <p></p> <p>Pasta de zahăr( fondantul)este unul dintre cele mai importante ingrediente pentru orice pasionat de patiserie. Se foloseste la acoperirea torturilor, modelarea florilor si a altor decoruri comestibile. Avem pentru dumneavoastră diverse tipuri de fondant de la diverși producători, care vă vor ajuta să realizați cele mai frumoase și deosebite torturi și prăjituri.</p>
  • Ciocolată
    <p></p> <p></p> <p>Unul dintre cele mai importante ingrediente in munca patiserilor o reprezinta ciocolata. De aceea, calitatea ei este primul factor la care ne raportam cand cumparam ciocolata, fie alba fie neagra. Se foloseste in componenta blaturilor pentru tort, a cremelor si glazurilor, dar si pentru modelarea decorurilor. Pe site-ul nostru gasiti cei mai mari si mai importanti producatori de ciocolata pentru orice proiect ati avea nevoie: Callebaut, Belcolade, Barry Callebaut, Irca, Chocovic.</p>
  • Cacao și unt de cacao
    <p>Pudra de cacao este cel mai simplu mod de a decora prajiturile si torturile, cu minim de efort dar gust maxim. Totodata, ea poate fi amestecata in aluaturi, creme si lichide, fiind excelenta in aromatizarea si colorarea biscuitilor, aluaturilor, inghetatelor si altor feluri de deserturi.</p> <p>Untul de cacao este un ingredient de baza in toate tipurile de ciocolata (neagra, cu lapte sau ciocolata alba). Se poate folosi  la temperarea si rehidratarea ciocolatei, precum si in orice fel de preparate cu ciocolata.</p>
  • Glazuri, creme, umpluturi
    <p></p> <p></p> <p>Aici veti gasi o gama larga de glazuri, creme si umpluturi pentru orice proiect aveti nevoie: glazura de ciocolata, glazura tip oglinda, glazura neutra.</p> <p>Oferim si premixuri pentru creme si umpluturi pentru a va ajuta si usura munca, obtinand acelasi efect si un gust la fel de bun.</p> <p>Astfel va veti impresiona oaspetii cu torturi si prajituri delicioase si apetisante!</p>
  • Esente Arome Emulsii
    <p>Aromele, esentele , emulsiile sau pastele aromatizante sunt alegerea ideala pentru a da gust si parfum prajiturilor, torturilor sau cremelor.<br />Aromele sunt sub forma lichida si sunt ideale pentru creme si aluaturi. Pot fi folosite atat la rece cat si in timpul coacerii.<br />Esentele sunt lichide concentrate care isi pastreaza intensitatea aromei si la temperaturi mari. Se pot folosi la aromatizarea martipanului si fondantului iar acestea isi vor pastra consistenta si textura. De asemenea, se pot folosi si la ciocolata, bomboane, fursecuri, torturi, prajituri.<br />Emulsiile sunt alternative pentru extracte, pe baza de apa (fara alcool). In locul alcoolului, aroma este incapsulata in stabilizatori naturali, permitand astfel aromei sa isi pastreze integritatea cand este expusa la temperaturi ridicate.</p>
  • Fructe liofilizate,...
  • Coloranți
  • Materii prime diverse
  • Forme de silicon
    <p></p> <p></p> <p>Cu ajutorul formelor de silicon se pot  realiza cele mai frumoase torturi si monoportii cu minim de efort. De la simplul cerc la floarea soarelui si forme asimetrice, aici vei gasi cu siguranta ce ai nevoie.</p> <p>Toate formele se pot folosi atat in frigider cat si in cuptor, fiind rezistente la temperaturi intre -20 ° si  + 230 °. Siliconul alimentar din care sunt confectionate este calitativ si rezistent la uzura, astfel te vei putea bucura de ele un timp indelungat.</p>
  • Mulaje de silicon
  • Ustensile
  • Decupatoare
  • Decoruri comestibile
  • Decoruri necomestibile
  • Tăvi și forme pentru copt
  • Ambalaje
  • Suporturi
  • Flori
  • Tematica
  • Poze comestibile (vafă...
  • Diverse

Sunt 3089 produse.

Se afiseaza 1-40 din 3089 produs(e)

Filtre active