Cu ce te putem ajuta?
CakeMasters

Rasfoieste colectia noastra de

DUIURI

duiuri.jpg

Gelatina / Pectina

Gelatina este un produs rezultat prin hidroliza partiala a colagenului, are un continut proteic foarte mare dar nu o proteina de buna calitate, majoritatea aminoacizilor ce o compun fiind neesentiali.

Aspect si utilizare: Incalzite, granulele de gelatina se umfla absorbid apa de 5-10 ori greutatea lor, intra initial in stadiul de solutie iar dupa racire trec in stadiul de gel. La fiecare 10 gr de gelatina se adauga 50 gr de apa (de 5 ori cantitatea de gelatina).

Este total digestibila si compatibila cu altele hidrocoloizi inclusiv vegetale (agar-agar, alginat, carageenan, pectine) dar si cu zaharul, siropul de porumb, arome.

Gelatina este utilizată datorită termoreversibilități dar și datorită proprietăților de stabilizator, agent de gelifiere, agent de ingrosare în alimente, medicamente, suplimente alimentare, cosmetice, farmacie, medicină și fotografie.

Solubilitate: Relativ solubila in apa rece dar foarte solubila in apa fierbinte. La peste 40 grade are loc dizolvarea granulelor hidratate, formand o solutie ce gelifica la rece. Gradul de solubilitate este afectat de temperatura, concentratie si marimea particulelor. Insolubila in alcool si majoritatea solventilor organici.

Gelatina / Pectina

Subcategorii

Sunt 25 produse.

Se afiseaza 1-25 din 25 produs(e)

Filtre active