Ciocolată
Unul dintre cele mai importante ingrediente in munca patiserilor o reprezinta ciocolata. De aceea, calitatea ei este primul factor la care ne raportam cand cumparam ciocolata, fie alba fie neagra. Se foloseste in componenta blaturilor pentru tort, a cremelor si glazurilor, dar si pentru modelarea decorurilor. Pe site-ul nostru gasiti cei mai mari si mai importanti producatori de ciocolata pentru orice proiect ati avea nevoie: Callebaut, Belcolade, Barry Callebaut, Irca, Chocovic.
Subcategorii
-
Ciocolată Callebaut
<p></p> <p></p> <p><span style="color:#363a41;font-family:'Open Sans', Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:12.8px;">Unul dintre cele mai importante ingrediente in munca patiserilor o reprezinta ciocolata. De aceea, calitatea ei este primul factor la care ne raportam cand cumparam ciocolata, fie alba fie neagra. Se foloseste in componenta blaturilor pentru tort, a cremelor si glazurilor, dar si pentru modelarea decorurilor. Pe site-ul nostru gasiti cei mai mari si mai importanti producatori de ciocolata pentru orice proiect ati avea nevoie, cu diferite concentratii de cacao.</span></p> -
Ciocolată Belcolade
<p></p> <p></p> <p><span style="color:#363a41;font-family:'Open Sans', Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:12.8px;">Unul dintre cele mai importante ingrediente in munca patiserilor o reprezinta ciocolata. De aceea, calitatea ei este primul factor la care ne raportam cand cumparam ciocolata, fie alba fie neagra. Se foloseste in componenta blaturilor pentru tort, a cremelor si glazurilor, dar si pentru modelarea decorurilor. Pe site-ul nostru gasiti cei mai mari si mai importanti producatori de ciocolata pentru orice proiect ati avea nevoie, cu diferite concentratii de cacao.</span></p> -
Ciocolata Irca
<p></p> <p></p> <p><span style="color:#363a41;font-family:'Open Sans', Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:12.8px;">Unul dintre cele mai importante ingrediente in munca patiserilor o reprezinta ciocolata. De aceea, calitatea ei este primul factor la care ne raportam cand cumparam ciocolata, fie alba fie neagra. Se foloseste in componenta blaturilor pentru tort, a cremelor si glazurilor, dar si pentru modelarea decorurilor. Pe site-ul nostru gasiti cei mai mari si mai importanti producatori de ciocolata pentru orice proiect ati avea nevoie, cu diferite concentratii de cacao.</span></p> -
Ciocolată Chocovic
<p></p> <p></p> <p><span style="color:#363a41;font-family:'Open Sans', Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:12.8px;">Unul dintre cele mai importante ingrediente in munca patiserilor o reprezinta ciocolata. De aceea, calitatea ei este primul factor la care ne raportam cand cumparam ciocolata, fie alba fie neagra. Se foloseste in componenta blaturilor pentru tort, a cremelor si glazurilor, dar si pentru modelarea decorurilor. Pe site-ul nostru gasiti cei mai mari si mai importanti producatori de ciocolata pentru orice proiect ati avea nevoie, cu diferite concentratii de cacao.</span></p> -
Ciocolata modelatoare
<p></p> <p></p> <p><span style="color:#363a41;font-family:'Open Sans', Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:12.8px;">Unul dintre cele mai importante ingrediente in munca patiserilor o reprezinta ciocolata. De aceea, calitatea ei este primul factor la care ne raportam cand cumparam ciocolata, fie alba fie neagra. Se foloseste in componenta blaturilor pentru tort, a cremelor si glazurilor, dar si pentru modelarea decorurilor. Pe site-ul nostru gasiti cei mai mari si mai importanti producatori de ciocolata pentru orice proiect ati avea nevoie, cu diferite concentratii de cacao.</span></p> -
Diverse marci de...
-
Ciocolata Veliche
<p>Veliche ™ Gourmet este un brand de ciocolată cu un puternic patrimoniu în producția de ciocolată de calitate fină din Regatul Belgiei. Bogat în caracter și complex în aromă, dar remarcabil de funcționare, Veliche ™ Gourmet este dedicat meșterilor profesioniști</p> <p>www.veliche.com</p> -
Ciocolata Valrhona
-
Ciocolata Cacao Barry
-
Ciocolata Lubeca
-
Ciocolata Weiss
<div class="xdj266r x11i5rnm xat24cr x1mh8g0r x1vvkbs x126k92a" style="margin:0px;white-space:pre-wrap;font-family:'Segoe UI Historic', 'Segoe UI', Helvetica, Arial, sans-serif;color:#050505;font-size:15px;background-color:#ffffff;"> <div style="font-family:inherit;">Arta creațiilor de ciocolată din 1882</div> </div> <div class="x11i5rnm xat24cr x1mh8g0r x1vvkbs xtlvy1s x126k92a" style="margin:.5em 0px 0px;white-space:pre-wrap;font-family:'Segoe UI Historic', 'Segoe UI', Helvetica, Arial, sans-serif;color:#050505;font-size:15px;background-color:#ffffff;"> <div style="font-family:inherit;">La Weiss, creaţiile de ciocolată sunt o artă din 1882!</div> </div> <div class="x11i5rnm xat24cr x1mh8g0r x1vvkbs xtlvy1s x126k92a" style="margin:.5em 0px 0px;white-space:pre-wrap;font-family:'Segoe UI Historic', 'Segoe UI', Helvetica, Arial, sans-serif;color:#050505;font-size:15px;background-color:#ffffff;"> <div style="font-family:inherit;">Provenind dintr-o familie de viticultori, Eugene Weiss, a devenit un pasionat al ciocolatei combinând profilurile de aromă ale diferitelor soiuri de boabe de cacao în ceea ce acum este cunoscut sub numele de "Haut Chocolat". În ultimii 140 de ani, Weiss a păstrat acest spirit de pionier. Pentru a-şi crea reţetele, maeştrii noştri ciocolatieri au ales cele mai bune materii prime, <span style="font-family:inherit;"><a style="color:#385898;font-family:inherit;"></a></span>amestecă şi echilibrează boabele de cacao din mai multe origini şi finalizează cu ingredientele perfecte. În plus, ne asigurăm că alegem întotdeauna o listă scurtă de ingrediente sănătoase, pentru a crea reţete îndrăzneţe şi surprinzătoare. Weiss aduce un mare simţ al detaliilor şi rafinament tuturor creațiilor sale pentru a completa perfect calitatea ciocolatei şi pralinelor noastre. La Weiss, creațiile sunt şi o călătorie: căutarea de noi lumi, meşteşuguri, idei, oameni... Dorim să continuăm aceste întâlniri inspiratoare pentru a ne duce clienţii către noi orizonturi şi noi experienţe.</div> </div> -
Ciocolata Icam
-
Eurocas
-
Puratos
-
Choc Concept Belgium
-
Choco melts wow...
-
Vellure
<p>VELLURE este un brand cu o vasta experiența si expertiza de multi ani in producția ciocolatei. </p> <p>Ne dedicam recunoașterii calitatii in produsele de patiserie si cofetarie, inovației constante si </p> <p>menținerii unui preț corect pentru ciocolata veritabila, oferind astfel o mai mare satisfacție </p> <p>consumatorilor nostril. Pentru Vellure, un aspect esențial este producția de ciocolata fără zahăr</p> <p>sau fără zahăr adăugat, oferind opțiuni mai sănătoase pentru consumatori fără a compromite </p> <p>gustul original.</p> -
Blanxart Professional...
<p>Blanxart este un brand spaniol de ciocolată, fondat în 1954 în Barcelona de Francesc Agrás. Este renumit pentru ciocolata artizanală de înaltă calitate, folosind boabe de cacao selectate din regiuni precum Ghana, Ecuador și Filipine. Produsele includ tablete de ciocolată neagră, cu lapte și albă, toate având un conținut ridicat de cacao. Blanxart pune accent pe tradiție, calitate și sustenabilitate, câștigând numeroase premii internaționale pentru ciocolata sa premium.</p> <p>Blanxart Professional Chocolate, prezintă o gamă care promite să răspundă nevoilor chiar și ale celui mai experimentat artizan: o selecție de ciocolate esențiale ideale pentru orice atelier, realizate din origini selectate care se conectează cu pământul pentru a permite creații inspiratoare.</p> -
Cioaolata Zeelandia
-
Dulcistar
Ciocolata cu Lapte si Caramel Reno Latte Caramel 32% VRAC...
Pret de baza
93,00 lei
-10,00 lei
Pret
83,00 lei
- -10,00 lei