Cu ce te putem ajuta?
CakeMasters

Rasfoieste colectia noastra de

DUIURI

duiuri.jpg

Ciocolată

Unul dintre cele mai importante ingrediente in munca patiserilor o reprezinta ciocolata. De aceea, calitatea ei este primul factor la care ne raportam cand cumparam ciocolata, fie alba fie neagra. Se foloseste in componenta blaturilor pentru tort, a cremelor si glazurilor, dar si pentru modelarea decorurilor. Pe site-ul nostru gasiti cei mai mari si mai importanti producatori de ciocolata pentru orice proiect ati avea nevoie: Callebaut, Belcolade, Barry Callebaut, Irca, Chocovic.

Ciocolată

Subcategorii

  • Ciocolată Callebaut
    <p></p> <p></p> <p><span style="color:#363a41;font-family:'Open Sans', Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:12.8px;">Unul dintre cele mai importante ingrediente in munca patiserilor o reprezinta ciocolata. De aceea, calitatea ei este primul factor la care ne raportam cand cumparam ciocolata, fie alba fie neagra. Se foloseste in componenta blaturilor pentru tort, a cremelor si glazurilor, dar si pentru modelarea decorurilor. Pe site-ul nostru gasiti cei mai mari si mai importanti producatori de ciocolata pentru orice proiect ati avea nevoie, cu diferite concentratii de cacao.</span></p>
  • Ciocolată Belcolade
    <p></p> <p></p> <p><span style="color:#363a41;font-family:'Open Sans', Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:12.8px;">Unul dintre cele mai importante ingrediente in munca patiserilor o reprezinta ciocolata. De aceea, calitatea ei este primul factor la care ne raportam cand cumparam ciocolata, fie alba fie neagra. Se foloseste in componenta blaturilor pentru tort, a cremelor si glazurilor, dar si pentru modelarea decorurilor. Pe site-ul nostru gasiti cei mai mari si mai importanti producatori de ciocolata pentru orice proiect ati avea nevoie, cu diferite concentratii de cacao.</span></p>
  • Ciocolata Irca
    <p></p> <p></p> <p><span style="color:#363a41;font-family:'Open Sans', Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:12.8px;">Unul dintre cele mai importante ingrediente in munca patiserilor o reprezinta ciocolata. De aceea, calitatea ei este primul factor la care ne raportam cand cumparam ciocolata, fie alba fie neagra. Se foloseste in componenta blaturilor pentru tort, a cremelor si glazurilor, dar si pentru modelarea decorurilor. Pe site-ul nostru gasiti cei mai mari si mai importanti producatori de ciocolata pentru orice proiect ati avea nevoie, cu diferite concentratii de cacao.</span></p>
  • Ciocolată Chocovic
    <p></p> <p></p> <p><span style="color:#363a41;font-family:'Open Sans', Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:12.8px;">Unul dintre cele mai importante ingrediente in munca patiserilor o reprezinta ciocolata. De aceea, calitatea ei este primul factor la care ne raportam cand cumparam ciocolata, fie alba fie neagra. Se foloseste in componenta blaturilor pentru tort, a cremelor si glazurilor, dar si pentru modelarea decorurilor. Pe site-ul nostru gasiti cei mai mari si mai importanti producatori de ciocolata pentru orice proiect ati avea nevoie, cu diferite concentratii de cacao.</span></p>
  • Ciocolata modelatoare
    <p></p> <p></p> <p><span style="color:#363a41;font-family:'Open Sans', Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:12.8px;">Unul dintre cele mai importante ingrediente in munca patiserilor o reprezinta ciocolata. De aceea, calitatea ei este primul factor la care ne raportam cand cumparam ciocolata, fie alba fie neagra. Se foloseste in componenta blaturilor pentru tort, a cremelor si glazurilor, dar si pentru modelarea decorurilor. Pe site-ul nostru gasiti cei mai mari si mai importanti producatori de ciocolata pentru orice proiect ati avea nevoie, cu diferite concentratii de cacao.</span></p>
  • Diverse marci de...
  • Ciocolata Veliche
    <p>Veliche ™ Gourmet este un brand de ciocolată cu un puternic patrimoniu în producția de ciocolată de calitate fină din Regatul Belgiei. Bogat în caracter și complex în aromă, dar remarcabil de funcționare, Veliche ™ Gourmet este dedicat meșterilor profesioniști</p> <p>www.veliche.com</p>
  • Ciocolata Valrhona
  • Ciocolata Cacao Barry
  • Ciocolata Lubeca
  • Ciocolata Weiss
    <div class="xdj266r x11i5rnm xat24cr x1mh8g0r x1vvkbs x126k92a" style="margin:0px;white-space:pre-wrap;font-family:'Segoe UI Historic', 'Segoe UI', Helvetica, Arial, sans-serif;color:#050505;font-size:15px;background-color:#ffffff;"> <div style="font-family:inherit;">Arta creațiilor de ciocolată din 1882</div> </div> <div class="x11i5rnm xat24cr x1mh8g0r x1vvkbs xtlvy1s x126k92a" style="margin:.5em 0px 0px;white-space:pre-wrap;font-family:'Segoe UI Historic', 'Segoe UI', Helvetica, Arial, sans-serif;color:#050505;font-size:15px;background-color:#ffffff;"> <div style="font-family:inherit;">La Weiss, creaţiile de ciocolată sunt o artă din 1882!</div> </div> <div class="x11i5rnm xat24cr x1mh8g0r x1vvkbs xtlvy1s x126k92a" style="margin:.5em 0px 0px;white-space:pre-wrap;font-family:'Segoe UI Historic', 'Segoe UI', Helvetica, Arial, sans-serif;color:#050505;font-size:15px;background-color:#ffffff;"> <div style="font-family:inherit;">Provenind dintr-o familie de viticultori, Eugene Weiss, a devenit un pasionat al ciocolatei combinând profilurile de aromă ale diferitelor soiuri de boabe de cacao în ceea ce acum este cunoscut sub numele de "Haut Chocolat". În ultimii 140 de ani, Weiss a păstrat acest spirit de pionier. Pentru a-şi crea reţetele, maeştrii noştri ciocolatieri au ales cele mai bune materii prime, <span style="font-family:inherit;"><a style="color:#385898;font-family:inherit;"></a></span>amestecă şi echilibrează boabele de cacao din mai multe origini şi finalizează cu ingredientele perfecte. În plus, ne asigurăm că alegem întotdeauna o listă scurtă de ingrediente sănătoase, pentru a crea reţete îndrăzneţe şi surprinzătoare. Weiss aduce un mare simţ al detaliilor şi rafinament tuturor creațiilor sale pentru a completa perfect calitatea ciocolatei şi pralinelor noastre. La Weiss, creațiile sunt şi o călătorie: căutarea de noi lumi, meşteşuguri, idei, oameni... Dorim să continuăm aceste întâlniri inspiratoare pentru a ne duce clienţii către noi orizonturi şi noi experienţe.</div> </div>
  • Ciocolata Icam
  • Eurocas
  • Puratos
  • Choc Concept Belgium
  • Choco melts wow...

Filtre active