Marci
-
Piureuri de fructe congelate.
-
Piure pasteurizat 100% de fruct.
Ingrediente: 100% fruct.
A se pastra nedeschis ferit de caldura si umiditate.
Temperatura de depozitare recomandată + 6 ° C. A se pastra intre +4°C si +25°C.
Se poate pastra la frigider 8 zile dupa deschidere.
-
Cine suntem noi Cake&Cake?
De peste 40 de ani suntem în cele mai mari laboratoare de patiserie și în industria cofetăriei.
Acest lucru ne-a oferit oportunitatea de a dobândi cunoștințe și experiențe vechi și noi, acoperind toate sectoarele de productivitate.
Astăzi atingem eficiența și seriozitatea maximă a producției, păstrând lecția stăpânilor noștri, unde totul trebuie să fie cât mai autentic, pentru că suntem primii consumatori.
Avem custodia măiestriei produselor și cele mai bune în calitate și selecție.
În ultimii ani, am creat o lume fantastică și imaginativă, găsind aprecieri considerabile, și pentru care va fi preocuparea noastră să o păstrăm, dând ocazia tuturor celor care se cufundă în această lume, să creeze cu creativitate.
-
Scurt istoric Activitatea productiva a familiei Petroni a inceput in 1882 si, de 30 de ani impreuna cu Geladis s-a specializat in domeniul fabricarii inghetatei si a produselor de patiserie. Compania noastra are un istoric bogat in succese si inovatii in domeniu si este prezenta in ecare continent de pe glob. Astazi,este una dintre cele mai complete societati de productie.
Produse: Ingredientele noastre sunt rezultatul anilor de cercetare, inovatie si munca intensa , motivata de pasiunea si grija deosebita fata de clientii nostri astfel ca, ne asiguram in permanenta sa punem la dispozitia acestora produse de cea mai inalta calitate. Ingredientele au misiunea de a inspira creativitatea consumatorilor, de a le oferi, prin combinarea noilor produse si gusturi posibilitatea de a-si depasi limitele imaginatiei. Folosim doar ingrediente atent selectionate de cea mai buna calitate, obtinute din culturi garantate. Misiunea noastra este sa oferim mereu produse de calitate superioara, la cele mai inalte standarde europene, garantand, de la siguranta materiilor prime pana la produsul nit. De-a lungul anilor, bazandu-ne pe o vasta traditie dar si cercetari mereu noi, produsele noastre s-au dovedit de neinlocuit venind in sprijinul clientilor si satisfacand orice nevoie in domeniu.
Training Geladis este tot mai constienta de nevoia de a investi in instruirea angajatilor sai si de aceea este permanent direct implicata in sustinerea si organizarea de cursuri de formare atat pentru angajatii cat si pentru clientii sai, - cursuri care se tin e, in „Centrul de Formare” al societatii Geladis, e, organizandu-le la sediul societatilor clientilor sai. Avem convingerea ca formarea si instruirea tinerilor si nu numai este cheia succesului si, tocmai de aceea, prin vasta noastra experienta si suport continuu venim in sprijinul tuturor organizand cat mai multe traininguri.
-
Din 1978 furnizăm calitate, expertiză și servicii clienților profesioniști, oferind o gamă largă de ingrediente de patiserie: Geluri, Umpluturi și gemuri, Umplutură de ciocolată, Zaharuri și Migdale, Amestecuri de patiserie și amelioratoare de pâine, Creme UHT pentru fritură pe bază de legume, UHT pe bază de legume creme pentru gatit, Margarine si Melanges, uleiuri si grasimi.
-
Soarele Siciliei într-un pahar
Aziende Agricole Scyavuru srl este situată în mijlocul unei plantații de lămâi de lângă Ribera, un orășel de pe coasta de sud a Siciliei, traversat de trei râuri. Scyavuru înseamnă parfum, miros, parfum în dialectul sicilian. Fructele cultivate aici au statut DOP, adică o denumire de origine protejată. Condițiile climatice, influențate de Etna, și solurile fertile cu rocă lavică oferă pur și simplu condiții optime pentru pomicultură, dar și pentru cultivarea fisticului, migdalelor și nucilor. Scyavuru a fost fondată de trei surori care dețin cu toții propria lor fermă de fructe în a treia generație. Ei sunt uniți nu numai de legătura de familie, ci și de pasiunea pentru agricultură. Scopul lor principal este de a transforma ceea ce oferă solul, cu o atenție deosebită cultivării și recoltării fructelor, păstrând cu grijă caracterul sezonier al naturii. Ei selectează ingrediente proaspete și autentice pentru prepararea cremelor tartinabile, toppingurilor, sosurilor, gemurilor și marmeladelor, acordând atenție fiecărui pas.
-
Patru generatii de know-how: Creată acum 30 de ani la Paris sub denumirea de „Comptoir des gelées et Miroirs” pentru a livra marilor nume în domeniu ingrediente de înaltă calitate, Unipâtis este o companie de familie care beneficiază de know-how-ul cumulativ a 4 generații de producători și de ajutorul unor mari pastry chefs.
Compania are acum 6000 m2 de teren și 1200 m2 de laboratoare. Produce la cele mai inalte standarde: glazuri, umpluturi de fructe si pe baza de ciocolata, crocanturi, toppinguri, crème ganaj, arome, coloranti pe baza de unt de cacao, etc.