Spray ciolorant alimentar velvet cu efect de catifea
Ambalaj: flacon cu pulverizator
Gramaj: 400 grame
Utilizare: crearea unui efect de catifea pe suprafata torturilor, mousse-urilor, prajiturilor inghetate
Produsul este destinat doar pentru uz alimentar. Se foloseste doar pentru colorarea produselor alimentare
Depozitare: se va depozita in spatii uscate, racoroase, ferite de lumina soarelui si surse de caldura, cu temperatura care sa nu depaseasca 20 grade Celsius
Tara de origine: Turcia
UTILIZARE PRODUS
Spray-urile alimentare velvet vor crea torturilor si deserturilor dumneavoastra un efect spectaculos de catifea
Instructiuni de folosire:
Inainte de folosire spray-ul se va pastra la temperatura camerei 20- 25 grade Celsius, pentru minim 2 ore
Se va agita foarte bine flaconul
Spray -ul Velvet contine unt de cacao, care se solidifica la temperatura camerei. De aceea inainte de folosire flaconul se va pune intr-un recipient cu apa calda la temperatura de 40 grade Celsius, agitand din cand in cand flaconul.Orificiul de pulverizare se curata cu o scobitoare pentru ca se poate infunda
Nu se va pune recipientul cu spray pe flacara, si tubul nu trebuie sa ajunga in preajma unei surse de caldura
Este recomandat, pentru o fixare excelenta, produsele sa fie foarte bine racite, tinute cateva ore la congelator, pana suprafata lor este bine racita
Se va pulveriza un strat omogen pe toata suprafata produsului pe care dorim sa-l decoram, de la o distanta de 20- 25 cm
Se recomanda ca produsul sa fie decorat cu spray-ul cu efect de catifea cu 4 ore inainte de a fi consumat
Este recomandat, ca dupa utilizare, sa intoarceti spray-ul cu capul in jos si sa pulverizati o secunda pentru a curata duza. Capacelul de pulverizare se spala cu apa calda.
Daca nu este utilizat o perioada mai indelungata de timp, pentru ca are un continut ridicat de unt de cacao orificiul spray-ului se poate infunda.In acest caz indepartati capacul si desfundati cu un ac orificiul prin intermediul caruia se pulverizeaza produsul
In cazul in care duza nu pulverizeaza uniform se va curata cu apa calda
Cu spray-ul velvet puteți crea un efect de catifea pe prăjituri, înghețate, mousse și multe alte deserturi
INGREDIENTE
Zahar
Lapte praf pudra
Unt de cacao
Emulsificator: E 322
Aroma: vanilina
Colorant: E127, E133
Propulsori: E943a, E943b, E944
Alergeni: contine urme de lapte si soia
ATENTIONARE
Recipient sub presiune, contine aerosoli extrem de inflamabili
Poate exploda daca este incalzit. Se va pastra departe de caldura, suprafete fierbinti, scantei, flacari deschise sau alte surse de aprindere
Nu se va pulverize pe flacara deschisa sau alte surse de aprindere
Flaconul spray nu se va deteriora, nu se va strapunge, intepa sau taia, chiar si dupa utilizare
A nu se expune la temperaturi ce depasesc 50 grade Celsius
A nu se lasa la indemana copiilor
8684224002747
19 Produse
Comentarii (0)
Aprecierea ta pentru recenzie nu a putut fi trimisa
Reclama un comentariu
Sigur doresti sa raportezi acest comentariu?
Raport trimis
Comentariul tau a fost inregistrat si va fi examinat de un moderator.
Reclamatia tau nu a putut fi trimisa
Scrie-ti recenzia
Recenzia a fost trimisa
Comentariul dumeavoastra a fost inregistrat si va fi vizibil de indata ce va fi aprobat de un moderator.