Cu ce te putem ajuta?
CakeMasters

Rasfoieste colectia noastra de

DUIURI

duiuri.jpg

Colorant spray auriu fara alcool PME 100ml

45,00 lei

Imagini cu caracter informativ!

Cantitate
Stoc epuizat

LS702

Sprayul PME nu contine alcool. Folositi acest spray de luciu auriu pentru a crea un efect lucios  pe prajituri, bomboane de ciocolata, briose, fursecuri, deserturi si multe altele. Spray-ul este usor de utilizat si functioneaza excelent pe martipan, fondant, crema de unt, crema, guma, pasta de modelare sau pastilaj.

Ingrediente: agent propulsor, ulei vegetal (seminte de nap), culoare: E171, E172. Acest produs nu contine alcool. Acest produs este: Certificat Kosher, certificat Halal, potrivit pentru vegetarieni.

Continut: 100 ml.

Avertisment: aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune: Poate exploda daca este incalzit. A nu se lasa la indemana copiilor. Pastrati departe de caldura, suprafete calde, scantei, flacari deschise si alte surse de aprindere. Fumatul interzis. Nu pulverizati pe o flacara deschisa sau alta sursa de aprindere. Nu strapungeti si nu ardeti, chiar si dupa utilizare. Protejati de lumina soarelui. Nu expuneti la temperaturi mai mari de 50 ° C.

S9 - Depozitati intr-un loc bine aerisit.

S23 - Nu inspirati spray.

S33 - Luati masuri de precautie impotriva descarcarii statice.

S51 - Utilizati numai intr-o zona bine ventilata.

Timpul de setare recomandat inainte de consum este de 4 ore.

Doza maxima: 188 g de produs (egala cu aproximativ 143 sec de spray) pe 1 kg de produs care trebuie tratat. Aluminiu continut in 188 g de produs pulverizat: 150 mg.

Cantitate
100 ml
LS702
chat Comentarii (0)