Cu ce te putem ajuta?
CakeMasters

Rasfoieste colectia noastra de

DUIURI

duiuri.jpg

Colorant spray roz PME 100ml

45,00 lei

Imagini cu caracter informativ!

Cantitate
Stoc epuizat

LS696

Folositi acest spray pentru a crea un efect lucios  pe prajituri, bomboane de ciocolata, briose, fursecuri, deserturi si multe altele. Spray-ul este usor de utilizat si functioneaza excelent pe martipan, fondant, crema de unt, crema, guma, pasta de modelare sau pastilaj.

Ingrediente: butan (E943a), izobutan (E943b), propan (E944), alcool etilic, E555, E129, E171, arome. Acest produs este: Certificat Kosher, certificat Halal, potrivit pentru vegetarieni.

Continut: 100 ml.

Avertisment: aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune: Poate exploda daca este incalzit. A nu se lasa la indemana copiilor. Pastrati departe de caldura, suprafete calde, scantei, flacari deschise si alte surse de aprindere. Fumatul interzis. Nu pulverizati pe o flacara deschisa sau alta sursa de aprindere. Nu strapungeti si nu ardeti, chiar si dupa utilizare. Protejati de lumina soarelui. Nu expuneti la temperaturi mai mari de 50 ° C.

S9 - Depozitati intr-un loc bine aerisit.

S23 - Nu inspirati spray.

S33 - Luati masuri de precautie impotriva descarcarii statice.

S51 - Utilizati numai intr-o zona bine ventilata.

Timpul de setare recomandat inainte de consum este de 4 ore.

Doza maxima: 188 g de produs (egala cu aproximativ 143 sec de spray) pe 1 kg de produs care trebuie tratat. Aluminiu continut in 188 g de produs pulverizat: 150 mg.

Cantitate
100 ml
LS696
chat Comentarii (0)