Cu ce te putem ajuta?

Expedieri și returnări

Expedierea pachetului dumneavoastră

Dupa plasarea comenzii veti primi un email de confirmare a comenzii si veti fi contactat telefonic de catre noi pentru a reconfirma comanda.

Costul expeditiei este de 20 lei pentru coletele pana in 20 de kg. In cazul in care comanda dvs depaseste 20kg vom imparti comanda in doua colete iar transportul se va achita de doua ori. Coletele peste 500 de lei, cu greutate pana in 20 kg beneficiază de transport gratuit.

Stocul produselor poate varia, deci se poate ca unele produse sa apara pe online in stoc in momentul plasarii comenzii, dar acestea sa nu mai fie fizic disponibile, pentru aceste produse se poate pune precomanda, termenul precomenzii poate varia de la 1 zi la 90 zile. Daca ati plasat o comanda in valoare de peste 500 lei pentru care beneficiati de transportul gratuit, si unul dintre produse comandate nu mai este disponibil, deci valoarea scade sub 500 lei, contravaloarea transportului va intra automat in calcul, sau aveti posibilitatea sa adaugati alt produs in comanda pentru a atinge suma minima in cazul beneficierii transportului gratuit.

Pentru orice intrebari (detalii) aveti legate cu privire la produse (termen de valabilitate, cantitate mai mare/mica, alte culori, etc) si nu ati gasit pe site sau in descrierea produselor, va rugam sa ne contactati telefonic la nr de tel: 0743222419.

Coletele sunt expediate prin intermediul firmei de curierat rapid GLS Romania. Odata ce comanda este expediata veti primi numarul de urmarire al coletului prin SMS. Cu ajutorul acestui numar puteti urmari starea coletului si puteti lua legatura cu curierul accesand http://www.gls-romania.eu/.

In zilele de sambata nu se fac  ridicari/expedieri de colete.

 

Procedura de retur

Pentru a returna un produs este necesar sa ne notificati in scris pe email sau prin posta intentia de retur si motivul acesteia. (Motivul de retur nu este o conditie a acceptarii returului, ci doar o modalitate prin care Cake Masters monitorizeaza situatia comenzilor online). Returnarea contravalorii produsului se face doar prin transfer bancar in contul mentionat in cerera de retur, dupa primirea produsului,

Pentru a returna un produs, acesta trebuie ambalat corespunzator si expediat la adresa: Bulevardul Iuliu Maniu, Nr. 65-71, Ap. 2, mun. Arad, jud. Arad.

Sunt acceptate pentru retur doar produsele nefolosite si cu ambalajul intact.Returnarea se considera finalizata cand  Cake Masters a receptionat produsele returnate, constatand printr-un proces verbal starea in care acestea se afla. In cazul in care bunul receptionat in urma returului este uzat si/sau deteriorat, cumparatorul va fi notificat comunicandu-i-se faptul ca returul nu se accepta si produsul achizitionat urmeaza sa-i fie retrimis.

Contravaloarea cheltuielilor de expeditie a produselor returnate la cerera clientului, fara culpa vanzatorului, se suporta de catre client.

In cazul neridicarii unui colet din varii motive, ne rezervam dreptul de a nu va mai trimite alt colet pana nu se achita contravaloarea transportului tur-retur a coletului refuzat. In cazul refuzului, daca aveti alta comanda in procesare aceasta va fi anulata automat.