Cu ce te putem ajuta?
CakeMasters

Rasfoieste colectia noastra de

DUIURI

duiuri.jpg

Esenta concentrata cu aroma de unt LorAnn 3,7ml

10,00 lei

Imagini cu caracter informativ!

Cantitate
Stoc epuizat

L0140

Aromele LorAnn Super Strength sunt arome concentrate, cunoscute si sub denumirea de uleiuri cu gust de bomboane sau arome de bomboane. Aceste arome nu contin uleiuri vegetale. Termenul de ulei de bomboane se refera la un tip de aroma care este concentrat si nediluat. Aceste arome sunt de 3 pana la 4 ori mai puternice decat aromele pe baza de apa si alcool.

Cand inlocuiti aceste arome cu extracte, utilizati de la 1 la ½ lingurita pentru 1 lingurita de extract. Aceste arome nu se diminueaza atunci cand sunt expuse la caldura mare.

Aceste arome sunt potrivite pentru fondant si martipan. Datorita concentratiei ridicate, structura fondantului si a martipanului nu se va schimba atunci cand se adauga aceste arome. De asemenea, este potrivit pentru ciocolata, bomboane, tort, prajiturele, negrese si multe altele.

Pentru cele mai bune rezultate, va recomandam urmatoarele recomandari de utilizare:

Stergeti rapid produsul varsat, deoarece un contact prelungit cu plasticul si blaturile poate provoca deteriorari.

Nu folositi linguri si ustensile de masurare din plastic.

Evitati contactul direct cu pielea Unele arome precum scortisoara si migdalele sunt deosebit de puternice.

Ingrediente: aroma naturala si artificiala. Evitati contactul cu pielea, ochii sau mucoasele, plasticul sau blaturile. Acest produs este kosher, fara zahar, nu contine uleiuri vegetale, contine arome naturale si artificiale, cele mai multe solubile in apa si pot fi folosite cu ciocolata.

1 sticla contine 3,7 ml (aproximativ 1 lingurita).

Cantitate
3,7ml
L0140
chat Comentarii (0)