Cu ce te putem ajuta?
CakeMasters

Rasfoieste colectia noastra de

DUIURI

duiuri.jpg

Blog Archive

Categorie

Piure de fructe congelat GUAVA ROSIE - 1kg Rogelfruct

45,00 lei

Imagini cu caracter informativ!

Cantitate
Ultimele produse in stoc

Piure de guava

Guava sau goiaba este un fruct tropical roz moale, cunoscut pentru proprietățile sale nutritive. Piureul de guava este plin de antioxidanți și vitamine. Aroma sa este de obicei tropicală, cu note dulci asemănătoare mango-ului.

INGREDIENTE Guava

BRIX (R.O. La 20 ° C) 9-12%

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

O linie extrem de versatilă și ușor de utilizat. Perfect în saloane de înghețată, pentru producerea de sorbete, înghețate, nămoluri și piureuri, pentru a înlocui fructele proaspete întregi. Piureurile și sucurile de fructe sunt, de asemenea, potrivite pentru utilizare în patiserie, în crearea de rețete inovatoare cu inserții, semifreddo și produse de patiserie moderne în general, precum și utilizări mai particulare, cum ar fi producerea de beri artizanale fermentate și aromate spontan sau utilizarea. în prepararea sucurilor de fructe sau a celor mai inovatoare cocktailuri

SFATURI DE PĂSTRARE

A se păstra la temperaturi sub -18 ° C și se utilizează de preferință până la data recomandată. Depozitare la congelator: la -12 ° C 30 zile, la -6 ° C 7 zile, la frigider 1 zi. Vă recomandăm dezghețarea în ambalajul original la temperatura camerei sau în interiorul frigiderului timp de 12 ore.

Aceste piureuri colgelate se trimit in tara prin courier doar pe raspunderea clientului, firmele de courierat nu detin masini frigorifice!

57PU0601
1 Obiect
chat Comentarii (0)