

Imagini cu caracter informativ!
Glazura oglinda cu capsuni gata de utilizat. Recomandata pentru glazurarea torturilor si prajiturilor, inghetatei si produselor refrigerate, cremelor bavareze, mousse etc.
Ingrediente: piure de capsuni 3%, sirop de glucoza-fructoza, zahar, apa, agent de gelifiere: pectina, amidon de porumb, regulator de aciditate: acid citric, stabilizator: calcium chloride, colorant: E120-E160a E150a, arome, conservant: sorbat de potasiu.
Poate contine urme de LAPTE!
Se depoziteaza in ambalajul original, in incaperi racoroase (max 20°C).
Recomandare de utilizare: luati cantitatea necesara de glazura si incalziti-o in cuptorul cu microunde sau la bain-marie la temperatura de 45-50°C, apoi amestecati rapid pentru omogenizare (miscari scurte si rapide, pentru a nu ingloba aer in timpul amestecarii). Plasati produsul pe care doriti sa il glasati pe un gratar si turnati glazura.
Isi pastreaza stralucirea chiar si la temperaturi de -20°C.
Glazura se poate intinde si fara a o incalzi in prelabil; in acest caz trebuie sa o amestecati bine cu o spatula inainte de folosire.
Aprecierea ta pentru recenzie nu a putut fi trimisa
Reclama un comentariu
Raport trimis
Reclamatia tau nu a putut fi trimisa
Scrie-ti recenzia
Recenzia a fost trimisa
Recenzia ta nu a putut fi trimisa