

Imagini cu caracter informativ!
Glazura rece pentru decorarea torturilor, pentru realizarea drip-urilor (glazura care ,, curge '') sau pentru decorarea minitorturilor / miniportiilor.
Mod de utilizare: Puneti cantitatea dorita intr-un bol si amestecati usor pentru a obtine o textura matasoasa (nu amestecati repede pentru ca veti incorpora bule de aer in glazura). Poate fi aplicat cu o pensula / spatula sau direct cu palnia de glazurare. Pentru a obtine un efect de curgere, amestecati cu o mica cantitate de apa (aproximativ 50 ml apa pentru 200 grame glazura).
Ingrediente: sirop de glucoza, apa, zahar, agent de ingrosare (agar agar, pectina, caragenan) regulator de aciditate (acid citric), conservant (sorbat de potasiu), aroma identic naturala, colorant.
Conditii de depozitare: se pastreaza in spatii racoroase (max.25 grade C) si uscate. Pastrati recipientul inchis după fiecare utilizare.
Valori nutritionale pentru 100 grame de produs:
Energie: 298,1 kcal / 1248,08 kj
Grasimi: 1,0 grame din care satura 0,6 grame
Carbohidrati: 72,1 grame din care zaharuri 35,6 grame
Proteine: 0,2 grame
Sare: 0 grame
Origine: Turcia
Aprecierea ta pentru recenzie nu a putut fi trimisa
Reclama un comentariu
Raport trimis
Reclamatia tau nu a putut fi trimisa
Scrie-ti recenzia
Recenzia a fost trimisa
Recenzia ta nu a putut fi trimisa