

Imagini cu caracter informativ!
Glazura rece pentru decorarea torturilor, pentru realizarea drip-urilor (glazura care ,, curge '') sau pentru decorarea minitorturilor / miniportiilor.
Mod de utilizare: Puneti cantitatea dorita intr-un bol si amestecati usor pentru a obtine o textura matasoasa (nu amestecati repede pentru ca veti incorpora bule de aer in glazura). Poate fi aplicat cu o pensula / spatula sau direct cu palnia de glazurare. Pentru a obtine un efect de curgere, amestecati cu o mica cantitate de apa (50 ml apa pentru 200 grame glazura).
Ingrediente: sirop de glucoza, apa, zahar, agent de ingrosare (agar agar, pectina, caragenan) regulator de aciditate (acid citric), conservant (sorbat de potasiu), aroma identic naturala de banane, colorant alimentar (tartrazină)
Conditii de depozitare: se pastreaza in spatii racoroase (max.25 grade C) si uscate. Pastrati recipientul inchis după fiecare utilizare.
Valori nutritionale pentru 100 grame de produs:
Energie: 298,1 kcal / 1250,59 kj
Grasimi: 1,0 grame din care satura 0,9 grame
Carbohidrati: 74,4 grame din care zaharuri 34,7 grame
Proteine: 0,1 grame
Sare: 0,6 grame
Origine: Turcia
Aprecierea ta pentru recenzie nu a putut fi trimisa
Reclama un comentariu
Raport trimis
Reclamatia tau nu a putut fi trimisa
Scrie-ti recenzia
Recenzia a fost trimisa
Recenzia ta nu a putut fi trimisa