

Imagini cu caracter informativ!
Mix pudra cu bucati de ciocolata, pentru mousse-uri si deserturi congelate, produse pe baza de frisca
Ingrediente: zahar, ciocolata neagra 20% (zahar, masa de cacao, unt de cacao, lecitina din SOIA), sirop de glucoza deshidratat, gelatina animala (bovine), lapte praf degresat, amidon, arome.
Poate contine urme de OUA
Greutate: 1kg
Instructiuni de utilizare:
Lilly Stracciatela 250gr
Apa sau lapte (15-20°C) 200gr
Frisca neindulcita (4-5°C) 1000gr
Mixati toate ingredientele cu mixerul. Turnati in forme si dati la rece cel putin 2 ore sau la congelator pentru cel putin 40 minute.Produsul poate fi folosit si cu metoda indirecta amestecand Lilly cu apa/lapte si apoi adaugand frisca neindulcita si batuta lejer.
Protejati de umiditate, depozitati in loc racoros si uscat.
RETETA DE MOUSSE INCERCATA DE MINE PERSONAL (cantitati pentru un tort in tava de 20cm diametru, un strat cam de 1.5-2cm grosime):
ciocolata alba W2 (Callebaut) 170gr
frisca incalzita 150gr
frisca batuta moale 187gr
Lilly 60-70gr
Se incalzeste frisca (150gr) pana la punctul de fierbere si se toarna peste ciocolata. Deci se face un ganache. Cand s-a topit ciocolata se adauga Lilly si se amesteca energic cu un tel pana la omogenizare. Cealalta parte de frisca se bate lejer. Apoi se adauga primul amestec inca cald (la mine e fierbinte de-a dreptul uneori) (ciocolata+frisca+lilly) peste frisca batuta moale si se omogenizeaza cu o spatula. Mousse-ul este destul de lichid dar mie imi place asta pentru ca se aseaza bine in forme, iar dupa ce sta la rece se va intari si va avea o textura aerata. Se toarna peste blat sau in forme si se da la rece in frigider.
Aprecierea ta pentru recenzie nu a putut fi trimisa
Reclama un comentariu
Raport trimis
Reclamatia tau nu a putut fi trimisa
Scrie-ti recenzia
Recenzia a fost trimisa
Recenzia ta nu a putut fi trimisa