Cu ce te putem ajuta?
CakeMasters

Rasfoieste colectia noastra de

DUIURI

duiuri.jpg

Isomalt Laped 1kg VRAC

75,00 lei

Imagini cu caracter informativ!

Cantitate
In stoc

20 Produse
18880980
 
 
 

Indulcitor derivat din sucroza pentru crearea decoratiunilor din zahar.

ISOMALT cristalin pur pentru pregătirea de forme și decorațiuni artistice în cofetărie.

Isomalt cristalin pur este un îndulcitor pe bază de sucroza (zaharoza). Dispune de stabilitate termică mare și absoarbe umezeala mult mai ușor, permițând astfel obiectelor din zahăr create să își mențină transpareța, strălucirea și durabilitatea. Isomaltul sau zahărul transparent se poate colora cu coloranți alimentari.

Ingrediente: isomalt (E953) 100%

Cantitate neta: 1kg 

Producator: Laped

Mod de utilizare: Pentru realizarea obiectelor "picurate": Se topeste complet ISOMALT utilizand cuptorul cu microunde, cuptorul clasic sau placi de inductie, apoi se toarna produsul topit in matritele corespunzatoare.

Pentru realizarea obiectelor "trase" sau "suflate": Se topeste ISOMALT la 180 ° C, apoi opriti prepararea prin inmuierea recipientului in apa rece. Se adauga treptat aproximativ 20-30 grame de apa pentru fiecare kilogram de ISOMALT, apoi se depoziteaza pe foi de Silpat si se continua cu diferitele aplicari. Este posibil sa pastrati produsul maleabil pentru mai mult timp folosind lampile speciale.

Pentru realizarea de obiecte cu "bule": Se pune ISOMALT intre doua foi Silpat si se introduce in cuptor la 180 ° C timp de 5-10 minute. Lasati sa se raceasca si apoi spargeti zaharul in bucati mici pentru decorarea prajiturilor.

ATENTIE: poate contine urme de SOIA, LAPTE!

A se depozita la loc rece si uscat, maxim 20 C!

Greutate
1kg
18880980
20 Produse
chat Comentarii (0)