Cu ce te putem ajuta?
CakeMasters

Rasfoieste colectia noastra de

DUIURI

duiuri.jpg

Isomalt 1kg IRCA

90,00 lei

Imagini cu caracter informativ!

Cantitate
In stoc

137 Produse
8033324292679
 
 
 

Isomalt neutru pentru decoratiuni tip cristal.

Cantitate neta: 1kg.

Se poate folosi in forma sa neutra sau se poate obtine isomalt colorat utilizad colorantii gel .Atunci cand lucrati decoruri din isomalt este recomandat a folosi manusi si ustensile metalice.Se poate prelucra manual sau in forme , mulaje de silicon.

Utilizare: Puneti cantitatea dorită de izomalt într-un recipient care poate rezista la temperaturi de peste 180°C și se poate plasa într-un cuptor cu microunde.

Se topește în trepte de 30 de secunde până când izomalțul devine fluid.

Excesul de isomalt din mulaj se poate refolosi de pana la 3 ori. Izomaltul este un înlocuitor al zahărului care a fost obținut din sfecla de zahăr prin tratarea acesteia cu enzima.

Este sigur pentru dinți și are 50% mai puține calorii decât zahărul de masă. Este recomandabil să nu faci decorurile din izomalt cu mult timp înainte. Așezați-le în ultimul moment pe tort sau pe cupcakes. Se poate colora cu coloranti alimentari. Ingrediente: izomalt (E953) 100%

Izomaltul se poate folosi si in mulajele de silicon.

ATENTIE: poate contine urme de SOIA, LAPTE!

Mod de pastrare : a se depozita la loc rece si uscat, maxim 20 C!

Asigurați-vă că verificați isomaltul după fiecare treaptă de topire și nu încălziți mai mult de 30 de secunde. Îndepărtați cu atenție izomaltul de cuptorul cu microunde la foc mănuși rezistente. Izomaltul va fi extrem de fierbinte. Se amestecă și se așteaptă ca barbotarea să se oprească apoi se toarnă încet în recipientul sau mulajul dorit. Alternativ, se poate turna pe o suprafață plată la cald și se poate lucra cu ustensile de bucătărie sau, odată suficient de recepție, cu mâinile. Pentru a face suprafața mai fină sau pentru a netezi margini grosiere, curățați cu o torță de crème brûlée peste orice izomalt care a atins matrița

Izomaltul este un zahăr de sinteza, obtinut prin procesarea sucrozei.Este un polialcool cu ​​gust mai putin dulce decat zaharul obisnuit, folosit in principal pentru proprietatile sale fizice asemanatoare acestuia. Are un impact foarte mic asupra nivelului de zahăr din sânge și nu stimulează eliberarea insulinei.

De asemenea este prietenos cu dinții ,neprovocând carii. Valoarea sa energetică este de 2 kcal pe gram, jumătate din cea a zaharurilor. 30 g pe zi) sursa:Wikipedia Pregătirea izomaltului. Pentru a găti isomaltul folosim întotdeauna echipamente curate din inox. Puneți granulele de isomalt într-un vas, adăugați câteva picături de apă distilată pentru a ajuta izomaltul să se topească fără a se arde.

Consistenta izomaltului umezit aminteste de nisipul ud. să-l gătiți fără apă deloc, dar trebuie să fiți foarte atenți intrucat sau singura particulară arsă poate schimba culoarea acesteia de la transparent la chihlimbar. Amestecați ușor din când în când pentru a ajuta căldura să se distribuie uniform și să topească întreaga cantitate de izomalt. Când toate particulele sunt dizolvate, izomaltul se prezinta ca un lichid limpede si fierbinte. Temperatura va atinge în acest moment 180 de grade Celsius. indeparta vasul de pe aragaz și turna isomal fierbinte pe un covor silicon rezistent la căldură dacă poate să-l folosești imediat.

Colorarea- Dacă atunci să colorați soluția de zahăr, adăugați culoarea la 160 de grade Celsius, apoi continuați să gătiți la 180C.

Orice tip de culoare pe bază de apă este potrivit - lichid, gel, pastă sau praf. Depozitarea . Cel mai convenabil mod de a pastra/ depozita isomaltul este sa-l turnati in mici forme de silicon cat timp este inca fierbinte si lichid . Așteptați până se răcește, apoi pune piese de izomalt într-un recipient etanș a păstra pentru o viață nedeterminată. Depozitați decorațiunile de isomalt departe de umiditate și praf, intr-un cabinet de sticla/ plastic transparent, perfect etans. De obicei se foloseste silicagel care depozitat in interiorul cabinetului de prezentare permite conservarea decoratiunilor de izomalt. Are rolul de a absorbi umiditatea si a pastra decoratiuni lucioase pentru perioade indelungate. Cand doriti sa atasati decoratiunile de isomalt pe un tort va trebui sa folositi in loc de lipici royal icing. Daca tortul e rece se poate folosi si candy melt( coverture de ciocolata topita).

8033324292679
137 Produse
Comentarii (0)