

Imagini cu caracter informativ!
Indulcitor derivat din sucroza pentru crearea decoratiunilor din zahar.
Producator: Laped
ISOMALT cristalin pur pentru pregătirea de forme și decorațiuni artistice în cofetărie.
Isomalt cristalin pur este un îndulcitor pe bază de sucroza (zaharoza). Dispune de stabilitate termică mare și absoarbe umezeala mult mai ușor, permițând astfel obiectelor din zahăr create să își mențină transpareța, strălucirea și durabilitatea. Isomaltul sau zahărul transparent se poate colora cu coloranți alimentari.
Ingrediente: isomalt (E953) 100%
Cantitate: 3 kg
Mod de utilizare:
Pentru realizarea obiectelor "picurate": Se topeste complet ISOMALT utilizand cuptorul cu microunde, cuptorul clasic sau placi de inductie, apoi se toarna produsul topit in matritele corespunzatoare.
Pentru realizarea obiectelor "trase" sau "suflate": Se topeste ISOMALT la 180 ° C, apoi opriti prepararea prin inmuierea recipientului in apa rece. Se adauga treptat aproximativ 20-30 grame de apa pentru fiecare kilogram de ISOMALT, apoi se depoziteaza pe foi de Silpat si se continua cu diferitele aplicari. Este posibil sa pastrati produsul maleabil pentru mai mult timp folosind lampile speciale.
Pentru realizarea de obiecte cu "bule": Se pune ISOMALT intre doua foi Silpat si se introduce in cuptor la 180 ° C timp de 5-10 minute. Lasati sa se raceasca si apoi spargeti zaharul in bucati mici pentru decorarea prajiturilor.
ATENTIE: poate contine urme de SOIA, LAPTE!
A se depozita la loc rece si uscat, maxim 20 C!
Aprecierea ta pentru recenzie nu a putut fi trimisa
Reclama un comentariu
Raport trimis
Reclamatia tau nu a putut fi trimisa
Scrie-ti recenzia
Recenzia a fost trimisa
Recenzia ta nu a putut fi trimisa