

Imagini cu caracter informativ!
Gelatina este un agent de ingrosare lipsit de miros, gust, culoare care dizolvat in apa calda sau rece formeaza gel. Gelatina Ewald este un produs de calitate fabricat in Germania, obtinut din pielea de porc.
• Aspect : Gelatina Foi alimentara de calitate superioara, foi subtiri transparente
• Utilizare : Pentru realizarea aspicului, jeleurilor, cremelor etc.
• Instructiuni de folosire :
1. Numarul necesar de foi se inmoaie in apa rece timp de 5 minute. Se scot foile de gelatina din apa si se preseaza usor
2. Pentru preparatele calde se introduc foile de gelatina scurse, direct in produsul caldut. Gelatina se va dizolva imediat. Nu se fierbe produsul amestecat cu gelatina pentru ca gelatina va pierde puterea de gelifiere.
3. Pentru produse reci (de exemplu creme) se dizolva foile de gelatina in putina apa calda si se adauga foile de gelatina scurse treptat, intai o cantitate mica apoi restul gelatinei direct in produsul rece, niciodata invers.
4. Se raceste aproximativ patru ore in frigider, apoi se depoziteaza intr-un spatiu uscat si fara mirosuri straine.
• Niciodata : nu adaugati gelatina intr-un lichid fierbinte pentru ca pierde puterea de gelifiere/ nu congelati jeleurile pentru ca pierd consistenta moale iar la decongelare devin friabile
• Reguli de dozare (pentru 1/2 litru lichid):
1.Pentru aspic, jeleuri : 6 foi de gelatina
2. Pentru creme ce contin albus de ou : 4 foi de gelatina
3. Pentru creme ce urmeaza a fi turnate : 8 foi de gelatina
• Produsul Gelatina Foi este ambalat in cutii de carton continand 1000g foi de gelatina, fiecare cutie contine 400 foi.
• Gelatina Foi se depoziteaza in spatii curate, uscate, lipsite de umiditate si mirosuri straine, in ambalajul origial inchis.
• Termenul de valabilitate pentru Gelatina Foi este de 24 de luni de la data fabricatiei.
Origine : Germania
Aprecierea ta pentru recenzie nu a putut fi trimisa
Reclama un comentariu
Raport trimis
Reclamatia tau nu a putut fi trimisa
Scrie-ti recenzia
Recenzia a fost trimisa
Recenzia ta nu a putut fi trimisa