Cu ce te putem ajuta?
CakeMasters

Rasfoieste colectia noastra de

DUIURI

duiuri.jpg

Gelatina vita 260 bloom 1kg

97,00 lei

Imagini cu caracter informativ!

Cantitate
In stoc

26 Produse
18881548

Gelatina de vita este un produs proteic purificat obtinut din hidrolizarea partiala a materiei prime colagenice (pielea de bovina) printr-un procedeu acid. Gelatina 260 bloom este un produs ce formeaza solutii cu grad ridicat de transparenta, incolore si inodore. Produsul este de regula furnizat cu dimensiunea particulelor 08, 18, 20, 30, 40 mesh.

- Solubilitate : Gelatina se hidrateaza usor in apa, este solubila la temperaturi peste 30°C si gelifiaza in timpul racirii.

- Aplicatie : La 10 gr de gelatina se adauga 50 gr apa (de 5 ori cantitatea de gelatina).Produsul poate fi utilizat in industria alimentara. Este indicat pentru deserturi, produse din carne, produse de cofetarie, de brutarie, lactate si deserturi lactate. Este de asemenea indicat in produsele finale unde transparenta, luminozitatea si culorile sunt importante.

- Depozitare : In incaperi racoroase, uscate si fara mirosuri straine. Nu desfaceti sacul pana nu sunteti gata sa il folositi.

- Valabilitate : Pastrat in conditiile mentionate mai sus si in ambalajul original, produsul isi mentine proprietatile timp de 5 ani de la data producerii.

- Energie: 342 kcal / 1.438 Kj

- Carbohidrati : 0 g

- Proteina : 87 g

- Grasimi totale : 0 g din care grasimi saturate: 0 g ; grasimi trans : 0 g

- Fibre dietetice : 0 g

- Sodium : ≤ 500 mg

Alergeni : Gelatina nu prezinta potential alergen.

OMG : Produsul nu este obtinut din materii prime modificate genetic

18881548
26 Produse
chat Comentarii (0)