

Imagini cu caracter informativ!
Pectina Nh se deosebeste de pectina normala prin faptul ca isi pastreaza proprietatile atunci cind produsul care o contine se poate reincalzit.
Este ideala pentru glazurile de tip oglinda, tocmai datorita acestei proprietati.
Substanta de origine vegetala termoreversibila recomandata pentru gemuri si jeleuri care necesita timp de fierbere mare. Poate fi utilizata in produse biologice si dietetice. Ajuta la pasteurizarea rapida. Gelifierea se obtine in aproximativ 15-20 minute. A se depozita in locuri racoroase si uscate.
Dozaj: 0,8 pana la 2%, in functie de cantitatea de pulpa din preparat. Dizolvarea completa se obtine in aproximativ 15 minute.
Cantitate neta: 100g
Depozitare: loc uscat si racoros 25°C.
Aprecierea ta pentru recenzie nu a putut fi trimisa
Reclama un comentariu
Raport trimis
Reclamatia tau nu a putut fi trimisa
Scrie-ti recenzia
Recenzia a fost trimisa
Recenzia ta nu a putut fi trimisa