Cu ce te putem ajuta?
CakeMasters

Rasfoieste colectia noastra de

DUIURI

duiuri.jpg

Pasta de zahar pentru modelat flori Premium Flower Paste By Robert Haynes 250g Smartflex

18,50 lei

Imagini cu caracter informativ!

Cantitate
In stoc

16 Produse
5999566812118

Creați flori de zahăr de ultimă generație, modele delicate de figurine și alte opere de artă comestibile cu această pastă de flori de calitate premium, special concepută și dezvoltată de Smartflex, pentru artistul de zahăr Robert Haynes.

Robert Haynes de la Sugar Flower Studio, este cunoscut în întreaga lume pentru priceperea și talentul său meticulos în a crea flori de zahăr și călătorește prin lume, predând cursuri de master pentru artiști pasionați de prăjituri.

Pasta de flori Robert Haynes este de cea mai bună calitate, permițându-vă să lucrați cu încredere și cu cea mai mare ușurință. Ferme, cu o durabilitate suplimentară, totuși fiind extrem de flexibilă.

Această pastă de flori constă dintr-o textură netedă și mătăsoasă și are o aromă plăcută de căpșuni. Este foarte ușor de rulat, flexibil și păstrează detaliile uimitoare după ce a fost folosit în matrițe. Fără rupere, crăpare sau lipire!

Perfect potrivită pentru cei cu mâinile calde care au nevoie de o pastă puțin mai fermă, această pastă de flori funcționează excelent și în medii cu umiditate ridicată și temperatură ridicată, păstrând în același timp forma uimitoare.

Pasta de flori răspunde foarte bine la culoare, făcând ușor pictarea semnelor naturale ale frunzelor florale direct pe suprafață.

O defalcare rapidă:

✔ Necesită frământare minimă

✔ Super flexibilitate

✔ Se rulează subțire (un pic merge departe!)

✔ Textura netedă și mătăsoasă

✔ Fără crăpare sau ruptură

✔ Se amestecă perfect doar cu apă

✔ Antiaderent

✔ Excelent pentru utilizare cu matrițe

✔ Excelent pentru artiștii din zahăr cu mâinile calde

✔ Funcționează bine în medii umede/calde

✔ Aromă plăcută de căpșuni

✔ Fără alergeni

✔ Potrivit pentru vegetarieni și vegani

Pachetul contine 250 g.

Producator:Smartflex

Odată deschis, depozitați într-un recipient ermetic și într-un loc uscat, ferit de lumina directă a soarelui. A se pastra la temperaturi de aproximativ 16-23°C.

Produsul poate fi congelat. pur și simplu decongelați într-un recipient etanș la temperatura camerei înainte de utilizare.

Produsul poate fi congelat. pur și simplu decongelați într-un recipient etanș la temperatura camerei înainte de utilizare.

A se pastra la temperaturi de aproximativ 16-23°C. Produsul poate fi congelat. pur și simplu decongelați într-un recipient

etanș la temperatura camerei înainte de utilizare.

Ingrediente: Amidon de cartofi, sirop de glucoză, zahăr, apă, unt de cacao, amidon de porumb, glicerină, carboximetilceluloză, aromă de căpșuni, îndulcitor (aspartam), sorbat de potasiu, acid citric.

Informații despre alergeni:

✔ Fara gluten

✔ Fara lactoza

✔ Fără nuci

✔ Fără lactat

Informatii nutritionale /100g: Energie: 1444kJ/345kcal / Grăsimi: 5,07 g / Din care saturat: 3,24g / Carbohidrați: 80,8 g / Din care zaharuri: 13,86g / Fibre: 1,01 g / Proteine: <0,2 g / Sare: <0,03 g

Vegetarian
Da
Vegan
Da
Gluten
Nu
Nuci sau alune
Nu
Lapte
Nu
5999566812118
16 Produse
chat Comentarii (0)