

Imagini cu caracter informativ!
Pasta foarte concentrata de fructul pasiunii. Se poate folosi la moussuri, ganache, orice fel de creme, inghetata.
Ingrediente: zahar, fructul pasiunii, sirop de glucoză-fructoză, acidificator: acid citric, arome, agent de ingrosare: pectina, colorant: bata caroten.
Dozaj: 60-80 gr/1kg la inghetate, creme, moussuri.
A se pastra in loc uscat si racoros.
1. Energie_________________ 279 kcal
1185 kJ
2. Proteine (N*6,25)_______ 0,4 g
3. Glucide___________ 64,4 g
din care zaharuri________ 62,7 g
4. Grăsimi____________________ 0,15 g
din care saturate_____ 0 g
5. Fibre alimentare_____________ 0,46 g
6. Sare___________________ 0 g
Descarcari
Fisa tehnica
Descarcari (75.93k)Aprecierea ta pentru recenzie nu a putut fi trimisa
Reclama un comentariu
Raport trimis
Reclamatia tau nu a putut fi trimisa
Scrie-ti recenzia
Recenzia a fost trimisa
Recenzia ta nu a putut fi trimisa