

Imagini cu caracter informativ!
Pasta foarte concentrata de caise. Se poate folosi la moussuri, ganache, orice fel de creme, inghetata.
Ingrediente: zahar, caise, sirop de glucoză-fructoză, apa, arome, acidificator: acid citric, agent de ingrosare: pectina, colorant: beta caroten, conservant: E202.
Dozaj: 60-80 gr/1kg la inghetate, creme, moussuri.
A se pastra in loc uscat si racoros.
1. Energie_________________ 232 kcal
986 kJ
2. Proteine (N*6,25)_______ 0,3 g
3. Glucide___________ 57,2 g
din care zaharuri________ 57,2 g
4. Grăsimi____________________ 0,1 g
din care saturate_____ 0 g
5. Fibre alimentare_____________ 0,7 g
6. Sare___________________ 0,002 g
Aprecierea ta pentru recenzie nu a putut fi trimisa
Reclama un comentariu
Raport trimis
Reclamatia tau nu a putut fi trimisa
Scrie-ti recenzia
Recenzia a fost trimisa
Recenzia ta nu a putut fi trimisa