

Imagini cu caracter informativ!
Siropul de glucoza are o textura vascoasa , concentrata si purificata a zaharurilor din porumb. Contine carbohidrati ca dextroza, maltoza si zaharuri. Calitatea siropului de glucoza are un impact direct asupra calitatii produsului finit.
Siropul de glucoza se utilizeaza ca indulcitor sau prevenirea cristalizarii zaharului in dulceturi, gemuri, jeleuri si alte asemenea.
In produsele de cofetarie se foloseste ca ingredient in prepararea bomboanelor, cremelor de praline, caramele, indulcirea fondantului, icing-ului etc.
De asemenea se foloseste la glazura oglinda!
Ingrediente: sirop de glucoza din porumb
Cantitate neta: 1.5kg
Siropul de glucoza este o solutie apoasa , concentrata si purificata a zaharurilor din porumb. Contine carbohidrati ca dextroza, maltoza si zaharuri. Calitatea siropului de glucoza are un impact direct asupra calitatii produsului finit.
Aprobari si etichetare : Siropul de glucoza este non GMO iar ingredientele folosite in procesul de fabricare sunt non GMO.
Depozitare : In locuri racoroase, uscate si ventilate, in containere bine inchise si ferit de lumina directa si caldura.
Aprecierea ta pentru recenzie nu a putut fi trimisa
Reclama un comentariu
Raport trimis
Reclamatia tau nu a putut fi trimisa
Scrie-ti recenzia
Recenzia a fost trimisa
Recenzia ta nu a putut fi trimisa