Cu ce te putem ajuta?
CakeMasters

Rasfoieste colectia noastra de

DUIURI

duiuri.jpg

Sirop de glucoza Dawn 1kg

24,00 lei

Imagini cu caracter informativ!

Cantitate
Stoc epuizat

777040100
 
 
 

Sirop de glucoza perfect pentru bezele cu textura cremoasa, inghetata fina, fondant si icing, nuga, batoane de granola dar si pentru obtinerea caramelului perfect. Calitatea siropului de glucoza are un impact direct asupra calitatii produsului finit.

 Utilizare : 

- In industria alimentara siropul de glucoza are rolul de a preveni cristalizarea zaharului in dulciuri (jeleuri, gemuri) sau ca indulcitor.

- In cofetarie se utilizeaza la bomboane, caramele, jeleuri, bezele, fondant, icing, royal icing, ciocolata. Se utilizeaza impreuna cu CMC (carboxi-metil-celuloza) in obtinerea pastei pt flori,si in icing si royal icing datorita proprietatii de pastrare a texturii umede si a unei consistente moi.

Exemple de utilizare : 

Bezele : siropul de glucoza este esential pentru o textura de exceptie. Utilizat impreuna cu zaharul,nu numai ca opreste cristalizarea acestuia dar ajuta la obtinerea unei texturi cremoase care se va mentine asa cateva zile.

Granola batoane : siropul de glucoza este unul dintre cei mai buni lianți pentru batoanele stil granola. Este perfect pentru a ține împreună toate ingredientele fără gustul pregnant de dulce pe care o conferă mierea, zahărul sau alte siropuri. Deoarece glucoza are doar 74% din dulceata zahărului, este perfectă pentru cei care preferă batoanele de granola cu gust moderat de dulce.

Inghetata : moleculele din glucoză din sirop opresc celelalte zaharuri din cristalizare, ceea ce creează textura aceea cremoasa. Nu numai că glucoza creează un rezultat final mai fin și mai cremos, ci adaugă corp și stabilitate, făcând in ghetata mai rezistenta la topire. Un alt bonus adăugat este faptul că scade temperatura de înghețare, ceea ce menține înghețata dvs. o consistență plăcuta.

Dacă aveți o rețetă preferată de înghețată puteti sa o faceti mai cremoasa pur și simplu reducand zahărul și adăugați puțin sirop de glucoză! Pentru fiecare lingură de glucoză folosită, reduceți zahărul cu ½ o lingură.

Ganache de ciocolată : siropul de glucoza va ajuta sa creați acel aspect superb lucios de mătase. Siropul de glucoza este, de asemenea, secretul repararii unui ganache ce si-a pierdut stralucirea. Restaurează-ți ganache-ul la gloria sa mătăsoasă cu o lingură de sirop de glucoză.

Obtinerea cubuletelor de rahat : siropul de glucoza este garantia obtinerii unor cubulete moale,elastice si usor de mestecat.

Fondantul se bazează pe cristalele mici de zahăr pentru a-l menține moale și flexibil. Siropul de glucoza este esențial pentru a preveni ca aceste cristale de zahăr să devină prea mari, astfel încât să puteți obține acel fondant neted și elastic de fiecare dată. Nu numai că puteți folosi glucoza în fondant, ci și ca o glazură strălucitoare pentru a-l acoperi. Utilizați doar un raport de 1 parte alcool (de ex. Vodka) și 1 parte sirop de gluoza aplicati-l cu o pereie moale direct pe fondant. 

Caramel :  Adăugarea siropului de glucoza la zahăr și apă ajută în procesul de caramelizare, permițând bazei dvs. de caramel să se încălzească și să se rumenesc mai uniform, fără a se cristaliza si fara a se arde.

Nuga : Problemele pe care le întâmpinați atunci când fabricați nuga sunt de obicei în timpul procesului de răcire. Acolo intervine siropul de glucoza. Glucoza elimină aceste probleme si cristalizarea, asigurându-se, de asemenea, că desertul tau are textura potrivită, oferindu-i acea textura cremoasa și consistență! 

Mod de utilizare : După cum este necesar pentru a obține gustul dorit. Dacă utilizați împreună cu zahărul, adăugați lichidul în același timp cu adăugarea zahărului în conformitate cu rețeta dvs.

Recomandare de utilizare:

Pentru glazuri si acoperire: maxim 200 g de sirop de glucoza la 1 Kg de produs finit.

Pentru inghetata si sorbet: maxim 160 g de sirop de glucoza  la  1 kg de produs finit.

   Siropul de glucoza este non GMO iar ingredientele folosite in procesul de fabricare sunt non GMO.

 - Depozitare : In locuri racoroase, uscate si ventilate, in containere bine inchise si ferit de lumina directa si caldura.

 - Valabilitate : Siropul de glucoza are valabilitatea de un an, dar nu mai mult de 6 luni de la data livrarii.

 - Ambalare : Flacon de 1kg

 Specificatie produs :

 - Lichid omogen, vascos, incolor pana galben pal .

 - Gust dulce caracteristic, fara miros si gust strain. 

 - Substanta uscata : 78 %

 - Echivalent Dextroza : 42 %

 - pH : 4,0 - 6,0 

 - Aciditate (0,1N NaOH/100g ) : <12 cm3

  Prezenta alergenilor :

 - Crustacee și scoici : absent

 - Moluste : absent

 - Peste : absent

 - Ou : absent

 - Lapte (inclusiv lactoză) : absent

 - Arahide și uleiuri : absente

 - Soia și uleiurile : absente

 - Gluten si cereale ce contin gluten : absent

 - Semințe, susan și uleiuri  : absente

 - Telina / Mustar :absent

 - Lupin : absent

 - Nuci/migdale : absente

 - Nuci/ Brazilia : absent

 - Nuci /nucă de cocos și uleiuri : absente

 - Nuci /  alune / Filbert : absent

 - Nuci de copac, Hickory : absent

 - Nuci /Macadamia : absentă

 - Nuci de copac : absen

- Nuci fistic : absent

 - Nuci de copaci, Queensland : absent

 - Nuci de copac, nuc : absent

 - Hrișcă : absent

 - Polenul de albine / Propolisul : absent

 - Royal Jelly: absent

 - Piersica : absent

 - Tomate : absent

 - Dioxid de sulf și sulfit > 10 ppm : absent

 Absent : Nu se adaugă intenționat în timpul procesului de producție.

 Lista de alergeni de mai sus este în conformitate cu toate cerințele legale aplicabile din UE și SUA

777040100
chat Comentarii (0)